New York Bakery Co 4 Sesame Bagels 380g

New York Bakery Co Sesame Bagels are made in the same traditional way as when Jewish immigrants baked them in 1880. The bagel rapidly captured the rest of America and is now one of the top 5 favourite snacks. Traditionally filled with cream cheese or in many tasty varieties.
New York Bakery Co Sesame Bagles are packed in a low-oxygen packing, and must be baked off for 5 minutes in the oven at 230˚ C before eating. It is even easier to pop the bagel in the toaster!
Les Bagels au Sesame de New York Bakery Co sont faits de la même façon traditionnelle que les immigrés juifs les préparaient en 1880. Le bagel a rapidement conquis le reste de l'Amérique et il est maintenant dans le top 5 des en-cas préférés. Traditionnellement rempli de cream cheese on peut le remplir avec bien d'autres ingrédients tout aussi délicieux. Les Bagles au Sesame de New York Bakery Co sont emballés dans des emballages avec peu d'oxygène, et doivent être cuits pendant 5 minutes dans le four à 230°C avant d'être dégustés. C'est même encore plus simple de faire griller le bagel dans le grille-pain.

New York Bakery Co 4 Plain Bagels 380g

New York Bakery Co Bagels are made in the same traditional way as when Jewish immigrants baked them in 1880. The bagel rapidly captured the rest of America and is now one of the top 5 favourite snacks. Traditionally filled with cream cheese or in many tasty varieties.
New York Bakery Co Bagels are packed in a low-oxygen packing, and must be baked off for 5 minutes in the oven at 230˚ C before eating. It is even easier to pop the bagel in the toaster!
Les Bagels au de New York Bakery Co sont faits de la même façon traditionnelle que les immigrés juifs les préparaient en 1880. Le bagel a rapidement conquis le reste de l'Amérique et il est maintenant dans le top 5 des en-cas préférés. Traditionnellement rempli de cream cheese on peut le remplir avec bien d'autres ingrédients tout aussi délicieux. Les Bagels au de New York Bakery Co sont emballés dans des emballages avec peu d'oxygène, et doivent être cuits pendant 5 minutes dans le four à 230°C avant d'être dégustés. C'est même encore plus simple de faire griller le bagel dans le grille-pain.